Beste leden, ouder(s)/verzorger(s), 

Maandagavond heeft de regering nadere maatregelen aangekondigd ten aanzien van Corona.

Deze nieuwe coronamaatregelen van de regering hebben voor de zwembranche een aantal consequenties. Gelukkig kan men blijven zwemmen. Op onderdelen zijn echter aanpassingen noodzakelijk.

Leszwemmen en trainingen:
Bij het leszwemmen is het niet langer toegestaan dat ouder(s)/verzorger(s) de lessen als toeschouwer bezoeken. Helaas zal dus ook de tribune op donderdagavond tot nader orde dicht blijven.

Kantine in Zwembad Kerkpolder:
Helaas moet alle horeca in alle sportgelegenheden dicht: dus ook in de zwembaden.
Het doel is om sportbeoefening door te laten gaan, maar te voorkomen dat grote groepen mensen bij elkaar komen. Vandaar de keuze om de sporthoreca te sluiten. Dit geldt voor sportkantines, maar ook de algemene horeca bij de zwembaden: voor alle horeca die op of in een sportgelegenheid ligt.


Verder rest ons nog te melden dat er echt niets mag achterblijven in de kleedruimtes. Dit was al zo, maar werd langzaamaan steeds vaker genegeerd door meerdere mensen. Vanaf vandaag zal er met grote regelmaat gecontroleerd worden of de kleedruimtes gedurende de lessen leeg zijn. Spullen die daar wel liggen, zullen verwijderd worden.

Wij gaan er vooralsnog vanuit dat er geen aanpassingen zullen komen qua trainingstijden/ -dagen. Mocht dit wel zo zijn, dan wordt dit zo snel als mogelijk gecommuniceerd.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 

Met vriendelijke groet, 
Dagelijks Bestuur Delftse Reddingsbrigade