Afdrukken

Beste leden, ouder(s) / verzorger(s), 

Inmiddels kunnen wij u het goede nieuws brengen dat wij per donderdag 28 mei en dinsdag 2 juni weer gaan starten met een aantal van onze verenigingsactiviteiten. 

Helaas kunnen wij nog niet al onze activiteiten hervatten.
We beginnen met de baden A B C - Reddingsbrigade diploma’s en wedstrijdtrainingen. 

De ondiepe baden kunnen wij nog niet opstarten, dit paste niet in de protocollen van het RIVM en die van het zwembad zelf. De reden hiervan is dat wij de 1,5 meter bij deze groepen nog niet kunnen waarborgen. Wij hopen zo snel als mogelijk ook deze lessen weer te kunnen en mogen hervatten. Houdt u hiervoor de berichtgeving goed in de gaten.

De meeste tijden zullen gelijk blijven, maar  wij zullen spoedig met een overzicht komen op welke tijden de groepen verwacht worden. 

Na het weekend kunt u een meer uitgebreide mail van ons verwachten met alle regels, protocollen, looproutes, do’s & don’ts e.d.
Dit alles heeft te maken met de veiligheid van de kinderen, de ouders en die van onze vrijwilligers. 

Per mail zijn een aantal vragen gesteld. Door de drukte rond deze tijd hebben wij nog niet alle mails van een antwoord kunnen voorzien. Antwoorden welke wij nog niet binnen de centrale mailing hebben beantwoord, zullen spoedig wel beantwoord gaan worden. 

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. 


Met vriendelijke groet, 
Dagelijks Bestuur Delftse Reddingsbrigade