Bewakingen in de Delftse Hout

Elk jaar wordt de Delftse Reddingsbrigade door de gemeente Delft gevraagd om de veiligheid rondom het strandje van de Delftse Hout te vergroten.

Gedurende het zomerseizoen, van mei tot september is de Delftse Reddingsbrigade in de weekenden dan ook te vinden aan de strandstrook in de Delftse Hout. Enthousiaste vrijwilligers zijn, wanneer het weer het toelaat, op de zaterdagen en zondagen aanwezig om de zwemmers en baders in de gaten te houden.

Naast het toezicht verrichten de vrijwilligers ook Eerste Hulp, hierbij gaat het veelal om snijwondjes en kleine verwondingen.

Wanneer je in het bezit bent van minimaal je lifesaver 1 of een geldig EHBO-diploma dan zou je ons enorm kunnen helpen door een dagje te komen bewaken in de Delftse Hout, laat het ons weten via onderstaand adres. Dan leggen we je zoveel mogelijk alles uit en plannen we je in op het bewakingsrooster voor de Delftse Hout.

Mocht je nog geen Lifesaver 1 of een geldig EHBO-diploma hebben maar wel al bezig zijn met je diploma’s voor zwemmend redder en lijkt je het leuk om eens te komen kijken/ mee te lopen/ te oefenen met een echt rescueboard, stuur dan ook een berichtje naar onderstaand adres.

 

Commissie Waterhulpverlening & Rampenbestrijding,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..