Schaatsen!

Vanwege het succes van vorig jaar gaan we ons ook dit jaar weer op het gladde ijs begeven. Wij willen namelijk wederom met alle jeugdleden gaan schaatsen! Dit keer willen wij weer gaan schaatsen bij de Uithof in Den Haag.

 

De schaatsmiddag is voor iedereen die lid is van de DRB tot en met 18 jaar. Deze zal plaatsvinden op zaterdag 19 januari 2019 van 10:00 tot 12:00u.

 

De kosten voor deze middag bedragen €2,50 per persoon. Betaling graag zsm bij de kassa of in de kantine.

 

Het adres van De Uithof is de Jaap Edenweg 10, 2544 NL te Den Haag. Let op je zal zelf voor vervoer moeten zorgen. Wij kiezen hiervoor om de kosten zo laag mogelijk te houden. Mocht dit toch een probleem zijn dan horen wij het graag.

 

Je moet zelf voor schaatsen zorgen! Indien je geen schaatsen hebt, kun je ze daar huren. De kosten daarvan bedragen €6,50 en zijn voor eigen rekening. Daarnaast is het verplicht om handschoenen te dragen op de schaatsbaan en is het verstandig om je warm aan te kleden.

 

Je kunt je opgeven tot uiterlijk 17 januari bij de Activiteiten Commissie. Er is inmiddels een mail verstuurd naar alle leden tot en met 18 jaar. Heb je deze niet gekregen dan kun je je inschrijven op deze nieuwsbrief via inschrijving mailingen, aankondigingen

 

Voor vragen/opmerkingen kunt u/kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

We zien je graag op de schaatsmiddag!

Je kunt je ook hier opgeven: geef je hier op

 

Activiteiten Commissie

Gerard, Kim, Jur, Koen en Marieke