Elk jaar wordt de Delftse Reddingsbrigade door de gemeente Delft gevraagd om de veiligheid rondom het strandje van de Delftse Hout te vergroten.

Gedurende het zomerseizoen, van mei tot september is de Delftse Reddingsbrigade in de weekenden dan ook te vinden aan de strandstrook in de Delftse Hout. Enthousiaste vrijwilligers zijn, wanneer het weer het toelaat, op de zaterdagen en zondagen aanwezig om de zwemmers en baders in de gaten te houden.

Naast het toezicht verrichten de vrijwilligers ook Eerste Hulp, hierbij gaat het veelal om snijwondjes en kleine verwondingen.

Wanneer je in het bezit bent van minimaal je lifesaver 1 of een geldig EHBO-diploma dan zou je ons enorm kunnen helpen door een dagje te komen bewaken in de Delftse Hout, laat het ons weten via onderstaand adres. Dan leggen we je zoveel mogelijk alles uit en plannen we je in op het bewakingsrooster voor de Delftse Hout.

Mocht je nog geen Lifesaver 1 of een geldig EHBO-diploma hebben maar wel al bezig zijn met je diploma’s voor zwemmend redder en lijkt je het leuk om eens te komen kijken/ mee te lopen/ te oefenen met een echt rescueboard, stuur dan ook een berichtje naar onderstaand adres.

 

Commissie Waterhulpverlening & Rampenbestrijding,

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Naast de bewaking van de Delftse Hout is de Delftse Reddingsbrigade ook actief bij het bewaken van verscheidene evenementen op en rondom het water, zo zijn we gedurende het jaar te vinden bij verscheidene roeiwedstrijden, manifestaties van studentenverenigingen, muziekevenementen nabij het water en niet te vergeten de jaarlijkse sinterklaas-intocht in Delft.

Naast bewaking op en rondom het water is het ook mogelijk de Delftse Reddingsbrigade in te zetten als EHBO-hulpverlener bij uw evenement. De Delftse Reddingsbrigade is namelijk geregistreerd als officiële EHBO-vereniging bij het Oranje Kruis.

Mocht u interesse hebben voor onze inzet tijdens uw evenement dan kunt u contact opnemen met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We kijken samen met u naar de mogelijkheden van onze inzet tijdens uw evenement en stellen voor u een vrijblijvende offerte op.