Kijk in de lucht
Kijk naar de zee
Waar je ook zult lopen ja, ik loop met je mee
Iedere stap en ieder moment
Waar je dan ook bent!
(uit: Afscheid nemen bestaat niet, Marco Borsato)

 

In memoriam 

 

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van

Robbert-Jan van Beek

 

Hij heeft op veel te jonge leeftijd de ongelijke strijd met zijn ziekte verloren. Wij zullen Robbert-Jan erg missen als persoon, lid en als vriend. Zijn optimisme en vrolijkheid waren altijd een bron van kracht en energie.

 

Op 11-jarige leeftijd ben je lid geworden en daarna was je niet meer weg te denken binnen de vereniging. Je zwom eerst zelf actief en je ging mee op kamp. Later werd je actief als kaderlid.

Je gaf zwemles aan de kinderen. Je stond wel eens een avondje achter de bar. Samen met Bart heb je de PR-activiteiten voor de vereniging opgestart, iets waar we nu op kunnen voortborduren. Ook was je aanwezig als begeleider bij activiteiten, maar Elvis Piet in december blijft op ons netvlies hangen.

Je was altijd vol humor, nooit verlegen om een goede grap.

Ook het ziek zijn weerhield je niet om naar het zwembad te komen. Een paar baantjes trekken en daarna samen met je vrienden een biertje drinken in de kantine.

 

Met Robbert-Jan hebben we de afgelopen jaren veel gelachen en plezierige momenten beleefd. Helaas moeten wij nu te vroeg afscheid van hem nemen.

Onze gedachten zijn bij allen die hem dierbaar waren.

Wij wensen de familie en vrienden van Robbert-Jan veel sterkte.

 

Namens,

het bestuur en leden van de Delftse Reddingsbrigade